The Economic Board

Team Members

Sigrid Helbig

Sigrid Helbig

Director

Sigrid Helbig is directeur van The Economic Board. Zij is zeer ervaren in de dienstverlenende sector. Helbig maakt zich sterk voor vrouwen in de top van het bedrijfsleven van Nederland.
Anne Kregting

Anne Kregting

Content specialist

Als content specialist is Anne Kregting verantwoordelijk voor de online uitingen van The Economic Board. Zij beheert de website en socialmedia-kanalen.
Roos Lavrijsen

Roos Lavrijsen

Marketing communications manager

Roos Lavrijsen is de marketing communications manager van The Economic Board. De regio Arnhem – Nijmegen, met Wageningen op innovatieve en ludieke wijze bekendheid te geven is wat zij doet.
Laelia Engelsman

Laelia Engelsman

webredacteur

Laelia Engelsman is onze webredacteur. Heeft u een interessant nieuwtje dat u op onze website wilt laten plaatsen, dan bent u bij haar aan het goede adres.
Matthijs Kop

Matthijs Kop

Program manager

Matthijs Kop werkt als program manager voor The Economic Board. Matthijs is onder meer het eerste aanspreekpunt voor de gemeenten en de Regio Arnhem Nijmegen.
Lucia Hendriks

Lucia Hendriks

Management- en personal assistant

Lucia Hendriks is werkzaam als management- en personal assistant bij The Economic Board. Voor vragen over The Economic Board en afspraken, kunt u bij haar terecht. 
Richard Dobbelmann

Richard Dobbelmann

Business associate

Richard Dobbelmann weet als business associate van The Economic Board als geen ander de weg in het bedrijfsleven in de regio Arnhem – Nijmegen, met Wageningen.
Lindy Zweers

Lindy Zweers

Projectmedewerker

Lindy Zweers is projectmedewerker en werkt in die hoedanigheid aan het platform The Life Net. Zij wordt gedetacheerd bij The Economic Board door marketingbureau 2keer.nl uit Arnhem.