Handelmissie van Tokyo, handelsmissie naar Japan

Sigrid Helbig op handelsmissie naar Japan

Van 18 tot 22 oktober gaat Economic Board-directeur Sigrid Helbig mee op een handelsmissie naar Japan met minister Edith Schippers, van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Zij neemt deel aan de onderdelen over Sport Science en Health Innovation. Dit zijn mooie thema’s die goed aansluiten op de speerpunten van The Economic Board.

Op dinsdag 18 oktober begint Sigrid Helbig met een bezoek aan diverse sportorganisaties. Een daarvan is de  Japan Sports Agency die ook een rol heeft in de organisatie van de olympische spelen die in 2020 in Tokio worden gehouden.
De dag daarop volgt ze een introductie over de Japanse e-Health-sector en gaat ze op werkbezoek bij een research lab op een innovatieve medische faculteit.
Donderdag 20 oktober is er een Sport Science rondetafelgesprek en een seminar How to design truly sustainable games?.
Op vrijdag 21 oktober neemt zij deel aan een Nederlands-Japanse rondetafeldiscussie over e-Health. Hieraan zullen minister Schippers en afgevaardigden van het Japanse ministerie van Gezondheid, Japanse onderzoeksinstellingen, Philips en NICTIZ deelnemen.

Wilt u meer weten over de de handelsmissie naar Japan? Kijk dan op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Wilt u voorafgaand aan deze handelsmissie iets meegeven of contact opnemen met The Economic Board, dan kunt u bellen naar 085 040 9980 of mailen naar bureau@theeconomicboard.com.

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp