J. Donald Plumley, Thomas L. Doorley, sage partners Sage venture accelerator, Sage Partners; ; Sage Venture Accelerator Januari 2019

Sage Venture Accelerator in januari 2019 opnieuw in Nederland

Na eerdere bezoeken in november, januari, maart en juni 2018 bezoekt Sage Partners met de Sage Venture Accelerator in januari 2019 weer de regio Arnhem – Nijmegen. De partners van het internationale consultancy bureau blijven onder de indruk van de kwaliteit van bedrijven uit de regio. Ook met de Sage Partners om de tafel? Lees dan snel verder!

What could Nijmegen region deliver? The short answer is that I left with an overwhelmingly positive impression and a desire to return as quickly as possible. Donald J. Plumley, partner Sage Partners

Het doel van de Sage Venture Accelerator is om bedrijven te helpen groeien, ze advies en tips te geven, hulp te bieden bij het vinden van financiering, en om te adviseren bij het betreden en veroveren van nieuwe markten. Han van ’t Klooster, CEO van het Nijmeegse bedrijf PharmaCytics vertelt wat het hem heeft opgeleverd.

Sage Venture Accelerator Januari 2019

Ondernemers uit de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen die in januari om de tafel willen  met de Sage Partners, zijn van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen. Dat kan via het contactformulier onderaan deze pagina, of door te mailen of te bellen (0654757573)  met Richard Dobbelmann, business associate bij The Economic Board.

Meer informatie

Hoe is het om te pitchen voor Sage Partners?

“Ze waren heel kritisch, maar altijd met een positieve insteek. Alleen al de gesprekken zijn zeer waardevol geweest. Je krijgt een inkijk op jouw eigen plan met een verse blik.”

Heeft het PharmaCytics al concrete winst opgeleverd?

Heel concreet heeft PharmaCytics besloten om met Sage Partners in zee te gaan, in die zin dat ze hun netwerk voor ons openstellen. Dat betekent voor ons dat ze ons een warme introductie gaan geven bij de top van een aantal hele grote farmaceuten.”

Wat zou jij ondernemers mee willen geven die ook benieuwd zijn naar een ontmoeting met Sage Partners?

“Ga praten! Ze kunnen van grote toegevoegde waarde zijn. Het zij op strategisch niveau, het zij op financieel niveau, maar eigenlijk op alle gebieden van ondernemerschap.”

Ook in contact komen met Sage Partners?

Ondernemers uit de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen die in januari om de tafel willen  met de Sage Partners, zijn van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen. Dat kan via het onderstaande contactformulier, of door te mailen of te bellen (0654757573)  met Richard Dobbelmann, business associate bij The Economic Board.

Richard Dobbelmann

Richard Dobbelmann

Business associate

Richard Dobbelmann weet als business associate van The Economic Board als geen ander de weg in het bedrijfsleven in de regio Arnhem – Nijmegen, met Wageningen.

Ook interessant

There is something happening here

The Dutch Difference

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp