Regionale ondernemers pitchen bedrijf aan club van internationale consultants

Nadat de Venture Accelerator eerder in San Francisco en in Londen is gehouden, was het nu de beurt aan Nijmegen. Vier leden van het Amerikaanse adviesbureau Sage Partners kwamen van 30 oktober tot en met 1 november naar Nederland om te spreken met (regionale) ondernemers. Zij luisterden naar de pitches van zeventien ondernemers.

Sage Partners Nijmegen

Richard Dobbelmann, business associate bij The Economic Board, initieerde samen met Hugo van der Zee, partner bij Sage Partners en afkomstig uit Nijmegen, en John Schalken van Science Meets Business de komst van de Venture Accelerator naar de regio: “De innovatieve bedrijven in onze regio zijn van een ander kaliber als die in San Francisco en Londen, maar ze zijn zeker niet minder interessant voor Sage Partners en de investeerders. De afgelopen drie dagen is dat bevestigd. De Sage Partners waren onder de indruk van de kwaliteit van de pitchende bedrijven en hun potentie.”

Advies en tips

Het doel van de Venture Accelerator is om bedrijven te helpen groeien, ze advies en tips te geven en om hulp te bieden bij het vinden van financiering en het ontdekken van nieuwe markten. De overgevlogen partners luisterden naar de pitches in het Belvédère en op de Novio Tech Campus. Zij waren erg onder de indruk van de ondernemers en de samenwerking in de regio.

Een van de pitchers was Isabela Granic, die op het TEB-event 2017 in contact kwam met Hugo van der Zee.

“I wanted to thank The Economic Board for the opportunity to present at the Economic Board event. I wanted to express also my gratitude to The Economic Board for their proactive approach to connecting me to other interested participants at the networking reception, especially at the end, to Hugo van der Zee. I met him and other exceptional people who have the potential to bring the work from my lab to an unprecedented level”.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Richard Dobbelmann.

Ook interessant

Bijzondere kans voor regionale ondernemers met groeiambitie: in gesprek met de sparringpartners en investeerders van CapitalChange

Buurbedrijven Altop en Royal Eijkelkamp profiteerden van The Economic Board voucher De Groeiversneller en vonden elkaar

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp