Smart Energy start-ups

Rockstart zoekt tien Smart Energy start-ups

Start-ups opgelet! De inschrijving voor de Smart Energy Accelerator 2017 is geopend. Heb jij dé IT-oplossing om een duurzame energievoorziening te versnellen?

Werk jij aan lokale microgrids, slimme energiediensten of datacollectie? Of heb je een andere oplossing die duurzame energie voor iedereen dichterbij brengt? Rockstart zoekt tien startups die zich specialiseren op het gebied van IT en energie. Naast een investering van €20.000 krijg je een uniek begeleidingsprogramma van 150 dagen.

Van start-up naar scale-up

Word jij geselecteerd voor de Smart Energy Accelerator 2017, dan ontvang je naast de investering ook een werkplek op het hoofdkantoor van Rockstart, workshops, mentoren, partners en bezoeken aan verschillende internationale evenementen.

Rockstart helpt je om jouw bedrijf uit te bouwen. Werk aan een slimmer productontwerp, ontdek de marktkansen en kies jouw business model. Rockstart brengt je in contact met leveranciers, gebruikers en professionals in de energiesector. Experimenteer in het Smart City Amsterdam en scale-up.

Succesvol in onze regio

Het succes van de Rockstart Accelerator heeft zich bewezen. Al 88 internationale start-ups deden mee aan Accelerator programma’s en er werd totaal maar liefst 43 miljoen euro in hen geïnvesteerd. Ook in onze regio levert het succes op. De start-up Tinybots deed mee aan de Digital Health Accelerator 2016, een bijzondere samenwerking tussen Rockstart en de Nijmeegse Health Valley waar we eerder een nieuwsbericht over publiceerden.

In de regio zijn veel innovatieve start-ups op het gebied van Energy, vooral in Arnhem en omgeving. Rockstart vormt een aanvulling op initiatieven die er vanuit de regio zijn om start ups te faciliteren, zoals Generation-E. Met Rockstart en de initiatieven in de regio dragen we eraan bij dat innovatieve start-ups worden gefaciliteerd en in onze regio uit kunnen groeien tot sterke bedrijven.

Nieuwsgierig geworden naar Generation-E? Kijk voor meer informatie op de website. Benieuwd naar andere activiteiten van Rockstart Digital Health. Bekijk de website voor meer informatie.

Ook interessant

Rockstart komt met nieuwe ronde in een nieuwe opzet

Amerikaanse prijs voor Nijmeegse online tool RenalTracker

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp