circulair bouwen; eHealthweek, Groene Hoofdstad; Joep Burghoudts rvn@

eHealthweek in Nijmegen zorgt voor aandacht in Den Haag

De afterparty van de eHealthweek is in Nijmegen en Secretaris Generaal Erik Gerritsen van VWS komt langs om te horen wat hier allemaal gebeurt.

Op 27 januari 2017 is de afterparty van de nationale eHealthweek. Dit evenement wordt georganiseerd door Rockstart, the global startup machine, en partners. De bijeenkomst vindt plaats op Novio Tech Campus in Nijmegen, in het hart van Health Valley.

Een aantal sprekers kondigt nieuwe innovaties aan die ontwikkeld zijn in Nijmegen en omgeving. Lucien Engelen, directeur van het Radboud REshape center zet zijn visie uiteen over de toekomst van de gezondheidszorg. Daarnaast wordt officieel de nieuwe ronde voor de Dutch Health Hackathon aangekondigd.

Sterke regio

De regio Nijmegen zal tijdens het evenement duidelijk maken dat Nederland een topplek is om je te vestigen als digital health startup. Nederlanders spreken goed Engels, hebben een directe en progressieve aanpak, ons zorgsysteem behoort tot de besten van de wereld en we lopen voorop in het vermarkten van innovaties in de zorg.

In Nijmegen wordt dit eens te meer duidelijk. Bedrijven uit vijf verschillende continenten zijn gevestigd op de Novio Tech Campus in het Rockstart Programma. De aanwezigheid van het Health Valley netwerk versnelt hun innovaties.

Over de Nationale eHealthweek afterparty

De afterparty wordt georganiseerd en ondersteund door Rockstart, Novio Tech Campus, Health Valley, Radboudumc, Kadans Science Partner, Gemeente Nijmegen en Provincie Gelderland.

De nationale eHealthweek is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving. Onder deze naam worden meer dan 200 evenementen georganiseerd door het hele land. Doel is om digitale gezondheidszorg toegankelijker en bekender te maken voor iedereen.

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp