Health Valley Event 2018

Health Valley Event 2018: ontdek de operatiekamer van de toekomst!

Donderdag 15 maart a.s. vindt de tiende editie van het Health Valley Event 2018 plaats en The Economic Board is erbij! Samen met partner Radboudumc zijn wij aanwezig op standnummer 36 om dé operatiekamer van de toekomst op originele wijze te onthullen aan het publiek.

’s Ochtends vindt de workshop Operatiekamer van de toekomst plaats van 09:00 – 10:00. Welke robotica en medical devices hebben de operatiekamer de afgelopen periode ingrijpend veranderd en wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? In een overview neemt sessievoorzitter Maarten Steinbuch je mee. Met bijdragen van ondernemers, de wetenschap en natuurlijk de chirurg.

Op onze stand krijgen bezoekers vervolgens de kans deze operatiekamer zelf te ervaren! Bezoekers krijgen namelijk de kans om met behulp van een green screen op de foto te gaan als specialist in deze operatiekamer. Deze foto kun je vervolgens delen vis social media. Heeft u vragen over de toepassing en gebruik van deze kamer? Dan staan specialisten van het Radboudumc klaar om te vertellen over de toepassingen van de ruimte.

Schrijft u u in voor de speciale, eenmalige nieuwsbrief die wij versturen na het Health Valley Event 2018? Dan maakt u kans op een unieke rondleiding door deze operatiekamer, die normaal gesproken gesloten is voor het publiek.

Bezoek ons ook op stand 36!

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp