Foodvalley champions 2020; opleiding Food Aeres, The Sustainability Consortium Food NL, voeding, verspilling, blockchain Food&Businesspark

Innovatiefste Food-bedrijven maken kans op titel Foodvalley Champions 2020

Na twaalf jaar krijgt de Foodvalley Award van Foodvalley NL een nieuw jasje. Dit jaar worden voor het eerst de Foodvalley Champions benoemd. Het grootste verschil met de eerdere award is dat er nu drie prijzen worden uitgereikt. De inschrijving voor Foodvalley Chamions 2020 is inmiddels geopend.

Tijdens de Foodvalley Summit op 13 en 14 oktober worden nu drie winnaars in het zonnetje gezet. De meest innovatieve bedrijven op het gebied van eiwittransitie, voeding en gezondheid en circulaire landbouw worden dan uitgeroepen tot de Foodvalley Champions 2020. De winnaars ontvangen, naast de onderscheiding, onder meer een professionele promotiefilm, internationale profilering door Foodvalley NL bij relevante organisaties en een jaar lang gratis lidmaatschap.

De inschrijving is tot en met 31 mei geopend. Direct aanmelden of een bedrijf voordragen kan via foodvalleychampion.nl. Een vakjury bekijkt onder andere of een onderscheidende nieuwe technologie, proces, product of bijvoorbeeld ingrediënt van een bedrijf heeft bijgedragen aan veranderingen in het complete werkgebied. Ook kijkt het naar het totale innovatieve karakter van het bedrijf. Heeft de volledige organisatie zich daaraan gecommitteerd en worden ook de medewerkers gestimuleerd daar een bijdrage aan te leveren?

De uitreiking van de Foodvalley Champions gaat vanaf dit najaar eens in de twee jaar plaatsvinden, zo laat Foodvalley NL weten.

Meer over Foodvalley

Dit artikel delen

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp