Bep van de Velden-award, CCV Group EY Entrepreneur of the Year Award; Enny van de Velden COVID-19

Economic Boardlid Enny van de Velden genomineerd voor de EY Entrepreneur of the Year Award

Economic Boardlid Enny van de Velden is voorzitter en CCO van het Arnhemse bedrijf CCV, specialist in betalingsverkeer. Van de Velden bracht het bedrijf naar de top van het internationale betalingsverkeer. Ze is nu genomineerd voor de EY Entrepreneur Of The Year award.

Enny van der VeldenDe Entrepreneur of the Year award is een prestigieuze ondernemersprijs die al twintig jaar lang in meer dan zestig landen wordt uitgereikt. Het programma wordt in Nederland ondersteund door het ministerie van Economische Zaken en ondernemersvereniging VNO-NCW. De prijs vestigt de aandacht op succesvolle ondernemers die vernieuwend zijn en niet alleen het eigen bedrijf succesvol maken, maar ook de economische groei en de werkgelegenheid bevorderen.

Het feit dat Enny van de Velden genomineerd is voor de EY Entrepreneur Of The Year award is niet alleen een erkenning van haar kwaliteiten als ondernemer, maar zeker ook van de belangrijke rol die CCV als payment provider voor bedrijven heeft ingenomen.

Er zijn in totaal vier genomineerden voor de EY Entrepreneur Of The Year. Zij presenteren zich aan jury en publiek op 5 september. De prijsuitreiking is op 2 oktober. De Nederlandse winnaar wordt bovendien afgevaardigd naar Monaco waar de winnaars uit meer dan zestig landen zullen strijden om de titel EY World Entrepreneur Of The Year.

Familiebedrijf

CCV werd in 1958 opgericht als accountantskantoor door de vader van Enny van de Velden. Enny van de Velden bracht het familiebedrijf tot topbedrijf in het (internationale) betalingsverkeer met vestigingen in onder andere Belgiё, Duitsland en Zwitserland. Er werken in Europa 1200 medewerkers. In Nederland heeft CCV 137.000 mkb-klanten.

CCV levert betaalautomaten, pinapparaten, en complete betaalsystemen. Online transacties en betalingen via smartphone worden steeds vaker gebruikt. CCV biedt hiervoor verschillende oplossingen. Ook webshops, kassasystemen, en alle bijbehorende accessoires worden geleverd. Bij alle systemen zijn uitgebreide servicepakketten beschikbaar, waar klanten over het algemeen zeer tevreden over zijn. Allerlei bedrijfstakken maken gebruik van de diensten en producten van CCV, zoals horeca, openbaar vervoer, parkeergarages en selfservicepunten.

Ook interessant

Inschrijving Jan Terlouw Innovatieprijs 2021 voor duurzame ondernemers geopend

IGNITE Award in aantocht: unieke kans voor sociale start-ups

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp