CMC; Clean Mobility Center

CMC business-supportprogramma ondersteunt initiatieven duurzame mobiliteit

Heeft u plannen voor duurzame mobiliteit? Het Clean Mobility Center (CMC) uit Arnhem ondersteunt initiatieven voor innovatie met een nieuw business-supportprogramma.

Intensieve begeleiding

Afhankelijk van de hulpvraag identificeert, screent, selecteert en ondersteunt een team van specialisten de deelnemers. Deze ontvangen twee tot tien dagen intensieve begeleiding bij het opzetten van strategie, project- en businessplannen, het vinden van partners en het vormen van consortia. Ook is er hulp bij het vinden van subsidies en andere vormen van private financiering.

Directeur Marion Braams: “Het CMC realiseert dit met hands-on-ondersteuning aan start-ups, bedrijven en opschalingsinspanningen bij projecten. Naast een intensief adviestraject kunnen deelnemers ook gebruikmaken van huisvestingsmogelijkheden, testfaciliteiten en -infrastructuur op Industriepark Kleefse Waard.”

Meer informatie

Deelname kan tussen half september en half december 2017. Er wordt ondersteuning geboden aan acht tot vijftien innovaties en/of projecten. Kijk op Cleanmobility.eu voor meer informatie over deelname en de aanmeldmogelijkheden.

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp