Bep van de Velden-award

Bep van de Velden-award en 5000 euro voor jonge, vrouwelijke ondernemer

Op 4 oktober wordt de Bep van de Velden-award uitgereikt aan een jonge vrouwelijke ondernemer. De award gaat gepaard met een bedrag van 5000 euro om te investeren in haar eigen bedrijf. De prijs is vernoemd naar Bep van de Velden, de in 2018 overleden Arnhemse onderneemster, medeoprichtster van het bedrijf CCV dat is gespecialiseerd in betaaloplossingen.

Voor de prijs komen vrouwen tussen de 18 en 30 jaar in aanmerking. Zij kunnen tot eind april worden voorgedragen via bepvandeveldenaward.nl. Uit de aanmeldingen worden zeven vrouwen genomineerd. Zij doorlopen een traject met een aantal masterclasses door onder andere de HAN en ArtEZ. Ook is er een coachingstraject, gericht op de ontwikkeling van de onderneemster en haar bedrijf. De uiteindelijke drie finalisten presenteren zichzelf op de dag van de uitreiking. Een deskundige jury buigt zich over de nominaties.

Van de Velden, die op 86-jarige leeftijd overleed, wordt door de organisatie van de award omschreven als een kleurrijke onderneemster en rolmodel, met name voor vrouwen in het bedrijfsleven. Het Arnhemse bedrijf CCV, huidige COO en bestuursvoorzitter Enny van de Velden is lid van The Economic Board, dat Bep van de Velden mede oprichtte is uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van betaaloplossingen, zoals mobiele en vaste pinautomaten. De dag van de uitreiking, 4 oktober, is Bep Van de Veldens geboortedag.

© Foto: Bep van de Velden-award via bepvandeveldenaward.nl/over-ons/

Meer over CCV

Dit artikel delen

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp