300ste voucher Groeiversneller

300ste voucher van De Groeiversneller naar Wattsun

De Groeiversneller van provincie Gelderland is voor Gelderse ondernemers die willen uitbreiden. Voor zowel start-ups als mkb’s die willen doorgroeien. De Groeiversneller ontving sinds de start van het programma in 2017 bijna 650 groeiplannen van ondernemers. Deze worden geholpen met kennis, netwerk of financiering in de vorm van een voucher of lening.

Onlangs reikte Michiel Scheffer, gedeputeerde van Gelderland en lid van The Economic Board, de 300ste voucher uit aan het Arnhemse bedrijf Wattsun. Wattsun Pop-up Power ontwikkelt een batterijensysteem om duurzame energie bij de gebruiker te brengen, waar dan ook. Door de Wattsun op te laden met groene netstroom of zonnepanelen wordt het milieu zo min mogelijk belast.

Met de voucher van De Groeiversneller schakelt Wattsun een expert in op het gebied van marketing, PR en communicatie.
Bart Hendriks van Wattsun ‘Het is prachtig dat we deze mogelijkheid hebben in Gelderland. Als startend bedrijf hebben we beperkte financiële middelen. De voucher helpt ons om in een vroege fase voor te bereiden op de toekomst. Dat maakt onze slagingskans een stuk groter.’

De Groeiversneller biedt vouchers tot maximaal 10.000 euro. Een kennisvoucher kan de ondernemer zelf besteden bij een expert, bijvoorbeeld voor productontwikkeling of marketing. Ook leningen behoren tot de mogelijkheid, hiervoor werkt Oost NL samen met partner Qredits.

Groeiversneller Energie

Voor initiatieven die bijdragen aan CO2 reductie, het opwekken van duurzame energie of besparing van energie is er een aparte actielijn, De Groeiversneller Energie.

Gelderland heeft een sterk ecosysteem voor groeiende ondernemingen. Hier werken organisaties als The Economic Board, Kiemt, RCT’s (Regionale Centra voor Techniek), Oost NL, provincie, hogescholen, universiteiten, bedrijventerreinen zoals IPKW en andere intermediairs intensief samen om groeiende ondernemingen in diverse sectoren te ondersteunen in groei.

Ook groeiplannen?

Dien uw plan in bij Oost NL en kijk wat Oost NL, partners in de regio en experts voor uw plan kunnen betekenen.

Lees meer over De Groeiversneller

Ook interessant

MKB Kredietfaciliteit Gelderland financiert innovatieve mkb’ers

Uitkomsten tweede meting Gelders ondernemerspanel: impact coronacrisis blijft groot, maar ondernemers positiever

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp