Inzetten vr-experience

Heeft u onlangs de vr-experience van de regio Arnhem – Nijmegen mogen meemaken en wilt u deze nu inzetten op uw event of beurs, of tijdens een vergadering of ontvangst van een delegatie? Of heeft u een van onze cardboards ontvangen? Lees dan hier verder.

Gebruik cardboard

Wilt u onze vr-film gebruiken met de cardboard? Open dan onze vr-film via Vimeo of hieronder op uw telefoon en schuif deze in de cardboard. Genieten maar!

Inzetten vr-experience

De eerste stap in het inzetten van de vr-film is om contact op te nemen met The Economic Board door te mailen naar bureau@theeconomicboard.com. Geef aan voor welke organisatie u de brillen wilt inzetten en op welke datum. Wij checken vervolgens of de benodigde vr-sets (oculus GO of Samsung Gear VR) beschikbaar zijn op de genoemde datum. Dit gaat volgens het principe: wie het eerst komt, heeft geluk.

inzetten vr-experience

De brillen zijn vervolgens bij The Economic Board af te halen op Toernooiveld 300 te Nijmegen. U krijgt van ons een korte uitleg. Daarnaast vragen wij u een bruikleenovereenkomst te tekenen. De brillen dient u vervolgens weer binnen twee dagen na gebruik compleet af te leveren bij The Economic Board.

Personalisatie

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van vr-cardboards. Dit is een kartonnen variant van de Gear VR Oculus en is in principe bruikbaar met iedere telefoon. Het is ook mogelijk deze te personaliseren. Daarvoor brengen we u graag in contact met de juiste partijen.