Event The Economic Board x Papendal

Een challenge niet uit de weg gaan, maar aangaan: dat is wat de mensen in de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen kenmerkt. Op 13 september presenteert The Economic Board x Papendal een programma rondom topsport, ondernemerschap en cultuur. Dé randvoorwaarden van een economisch sterke regio. Tijdens het event maken we live verbinding met het Prinsjesfestival in Den Haag. Registreer u hieronder voor het event The Economic Board 2018

Dit evenement is toegankelijk op uitnodiging. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u toch graag komen? Stuur dan een e-mail naar de organisatie via event@theeconomicboard-papendal.com.

250

bezoekers in 2017

10

sprekers

12

challenges

Programma

15:30 – 16:00 ontvangst
16:00 – 18:00 programma met intermezzo’s van Introdans, Het Gelders Orkest en Oostpool.
18:00 – 19:00 netwerkborrel

Tijdens het event brengen we de regio naar Den Haag en Den Haag naar de regio. Door een live verbinding met Nieuwspoort, waar de opening van het Prinsjesfestival plaatsvindt.

Nederlandse én Duitse ondernemers, bestuurders, studenten en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd. Stap over uw grenzen heen en verken nieuwe kansen.

Wereldspelers

Rens de Jong van RTL Z stelt de sprekers de vraag: hoe kun je uitdagingen omzetten in nieuwe kansen?  Het Arnhemse Hoogwegt is als familiebedrijf wereldwijd nummer één in de handel van zuivelproducten. CEO Patrick van Leuven gaat in op de uitdagingen die de steeds sneller veranderende wereldmarkt met zich meebrengen voor het bedrijf.

Nijmegen draagt dit jaar de titel European Green Capital 2018. Dat is de stad mede gelukt door de inspanningen van coöperatie WindpowerNijmegen. Member of the Board Caroline de Greeff vertelt hoe zij met nieuwe businessmodellen impact genereren in de energietransitie.

Ze is gelauwerd met de eervolle onderscheiding Officier in de Orde van Oranje-Nassau: cardioloog Angela Maas van het Radboudumc gaat tegen de gevestigde orde in om aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen.

Nu registreren
Event The Economic Board x INNOVATE
Event The Economic Board 2018