Event The Economic Board x INNOVATE

Op 3 oktober spraken inspirerende innovators in de Eusebiuskerk in Arnhem over belangrijke oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen op het gebied van Food, Health, Energy en Hightech. Deze avond stond  volledig in het teken van ondernemerschap en innovatie.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van deze enerverende avond, lees hier ons verslag, bekijk de foto's of lees interviews met onze sprekers.

Event The Economic Board x INNOVATE
Event The Economic Board x INNOVATE

Bekijk de foto's

We Do Studio uit Nijmegen heeft tijdens het event prachtige foto's gemaakt van de sfeer, aankleding, sprekers en het publiek. Deze foto's zijn hieronder te bekijken. Bent u op de foto gegaan voor onze wall of fame? Deze foto's kunt u hier bekijken.

#Lifeport

Op het event The Economic Board x INNOVATE op 3 oktober lanceerde The Economic Board-directeur Sigrid Helbig #Lifeport, de gezamenlijke noemer, waarin iedereen de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen kan herkennen en kan vinden. Via de hashtag #Lifeport worden de verhalen gedeeld  die onze regio een gezicht geven. Verhalen over een langer, beter en gezonder leven voor de mens. Wij roepen u op om uw verhaal ook te delen via #Lifeport. Lees hier meer over dit initiatief en de gedeelde verhalen te bekijken.

De Parels van de regio

Tijdens het event The Economic Board x INNOVATE wordt alweer de dertiende Parel van de regio benoemd. Sigrid Helbig reikte de Parel-award uit aan Barenbrug. De twaalf eerste Parels van de regio kunnen bewonderd worden in de Parel-galerij in de vleugels van de Eusebiuskerk. Meer lezen over deze Parels? Dat kan hieronder.

Bekijk hier al onze Parels

Wat werd er gezegd over het event?

Interne linkDit was het programma

Interviews met onze sprekers

Over BE O Bottle

Tijdens ons event hebben alle gasten een fles van BE O bottle gekregen. BE O versnelt de transitie van olieplastic naar bioplastic. De BE O bottle is een herbruikbare waterfles gemaakt van suikerriet restmateriaal in plaats van ruwe olie, is 100% recyclebaar en BPA-vrij. Een prachtige innovatie die ontwikkeld is in de regio Arnhem - Nijmegen - Wageningen en geproduceerd wordt in Nederland. Voor iedere verkochte BE O bottle wordt in samenwerking met Trees the Future een boom geplant.