Laden Evenementen
1 juli 2020 - 31 augustus 2020
  • Dit evenement is voorbij.

Radboud in’to Languages: online zomercursussen

Zomercursussen In'to Summer School

Radboud in’to Languages: online zomercursussen

Voor de maanden juli en augustus heeft Radboud in’to Languages een mooi en gevarieerd online programma van zomercursussen samengesteld, bestaande uit intensieve trainingen in tien talen of eendaagse boostcamps Engels of communicatie.

Om je taal- of communicatievaardigheden een boost te geven organiseert Radboud in’to Languages diverse online zomercursussen. Deze cursussen kun je overal volgen – dus ook als je in het buitenland bent. Het programma bestaat uit intensieve trainingen van een of twee weken en eendaagse boostcamps.

De lessen vinden plaats via de Virtual Classroom in Brightspace, de beveiligde online leeromgeving van Radboud Universiteit. Deze online omgeving is ook voor cursisten buiten de Radboud Universiteit eenvoudig en veilig toegankelijk. De lessen worden gegeven in kleine groepen en onder begeleiding van een deskundige docent, zo is er dus altijd persoonlijke aandacht. Daarnaast is er ruimte voor interactie met zowel de docent als met medecursisten. Er wordt op interactieve wijze samengewerkt aan online opdrachten.

Programma

  • Intensieve trainingen van een of twee weken: Engels, Arabisch, Chinees, Duits, Frans, Italiaans, Japans, Russisch, Spaans en Nederlands.
  • Boostcamps (trainingen van een dag) Engels: English Grammar, Emailing in English, The Power of Words, Pronunciation in English en Presenting with Impact.
  • Boostcamps communicatie: Snellezen (Nederlandstalig en Engelstalig), Timemanagement (Nederlandstalig en Engelstalig), Schrijven in Klare Taal (Nederlandstalig), Opfrisser Nederlands (Nederlandstalig) en Intercultural Communication (Engelstalig).
Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Begin:
1 juli 2020
Einde:
31 augustus 2020
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.ru.nl/radboudintolanguages/taaltrainingen/vm-talen/online-zomercursussen/

Locatie

Online

Organisatoren

Radboud Into Languages
Radboud Universiteit
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp