Laden Evenementen
30 november 2020 - 1 december 2020
  • Dit evenement is voorbij.

Polis Conferentie

Polis Conferentie

Van 30 november tot en met 3 december vindt deze Europese conferentie over duurzame en innovatieve mobiliteit in steden en regio’s volledig online plaats. De Regio Arnhem Nijmegen is dit jaar co-host en organiseert het congres samen met provincie Gelderland en het Europese netwerk Polis.

Programma Polis Conferentie 2020

Tijdens de opening op 30 november zal Maarten Tjallingi als fietsburgemeester van de regio, een prikkelende presentatie houden. Eurocommissaris Valean zal namens de Europese Commissie afsluiten met een keynotespeech over de Europese Green Deal. Hiernaast zijn er nog bijdragen van onder andere burgemeester Marcouch (gemeente Arnhem) en wethouder Tiemens (gemeente Nijmegen).

Ook staat een ‘Green Deal Makers Summit’ op het programma. Hieraan nemen naast Europese burgemeesters, ook Diederik Samsom (Head of Cabinet van eurocommissaris Frans Timmermans) en staatssecretaris Stientje van Veldhoven deel.

Meet the Dutch

De regio Arnhem-Nijmegen presenteert zich, binnen de grotere context van Gelderland, met het programmaonderdeel Meet the Dutch. Aan de hand van vier inspirerende cases kunnen de deelnemers kennis opdoen over (e)HUBS, CleanMobile Energy, Verandering van mobiliteitsgedrag en de Zero emissie-corridor tussen de Randstad en het Ruhrgebied. Meet the Dutch is tijdens de vierdaagse conferentie live te zien van 13.15 – 13.45 uur, elke dag met een nieuw thema. Elke sessie biedt ruimte voor interactie tussen sprekers en de kijkers.

Inschrijven en meer informatie

Het hele programma is hier te bekijken. De inschrijving voor de conferentie is geopend.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Begin:
30 november 2020
Einde:
1 december 2020
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.polisnetwork.eu/2020-annual-polis-conference/

Locatie

Digitaal

Organisator

Polis Network
Site:
https://www.polisnetwork.eu/
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp