Laden Evenementen
12 november - 13:30 - 16:30
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ‘Learn from experienced entrepreneurs how to successfully grow your business!’

Innoboot

Workshop ‘Learn from experienced entrepreneurs how to successfully grow your business!’

Op donderdag 12 november organiseert Briskr de workshop ‘Learn from experienced entrepreneurs how to successfully grow your business!’. Deze workshop is speciaal voor start-ups en jonge ondernemers. Tijdens de workshop delen ervaren en succesvolle ondernemers hun verhaal en zijn ze beschikbaar om feedback te geven aan de deelnemers over hoe zij met succes hun bedrijf kunt laten groeien.

Tijdens deze workshop is Bo Wiesman te gast. Wiesman is oprichter van NewCompliance, een bedrijf dat innovatieve oplossingen ontwikkelt voor efficiëntie, hygiëne en het voorkomen van patiëntinfecties in ziekenhuizen. NewCompliance is een succesvol Nederlands bedrijf dat actief is in meer dan veertig gezondheidssystemen in Europa en de VS.

Programma

  • Donderdag 12 november: 13.30 – 16.30 uur

Meer informatie

Dit evenement is toegankelijk voor een kleine groep en vindt plaats in een grote zaal, zodat te allen tijde 1,5 meter afstand kan worden gegarandeerd. Kom alleen als je gezond bent en volg alle richtlijnen met betrekking tot hygiëne en (loop)routes in het gebouw. Als het RIVM besluit dat ‘live’ evenementen niet meer zijn toegestaan, wordt het evenement uitgesteld of wordt overgeschakeld naar een online evenement.

Meer informatie en aanmelden

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
12 november
Tijd:
13:30 - 16:30
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://briskr.eu/events/workshop-expert-session-12-11-20/

Organisator

Briskr
Site:
https://briskr.eu/

Locatie

Novio Tech Campus, gebouw M
Transistorweg 5
Nijmegen, Nederland
+ Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp