Laden Evenementen
26 augustus - 13:30 - 17:30
  • Dit evenement is voorbij.

Kennisevent: internationaal onderzoek naar de energietransitie in de gebouwde omgeving

Kennisevent naar internationaal onderzoek in de gebouwde omgeving

Kennisevent: internationaal onderzoek naar de energietransitie in de gebouwde omgeving

Donderdag 26 augustus 2021 organiseren TKI Urban Energy en de Rijksdienst voor Ondernemen Nederland (RVO) een speciaal kennisevent. Internationaal onderzoek naar de energietransitie in de gebouwde omgeving is het hoofdonderwerp van deze bijeenkomst. Binnen de zogenoemde Technology Collaboration Programmes (TCP’s) van het International Energy Agendy (IAE) zijn verschillende Nederlandse kennisinstellingen en bedrijven bij dit type onderzoek betrokken. Tijdens het kennisevent leert u wat de laatste inzichten zijn.

Tijdens dit event bijten u en anderen zich samen vast in de thematiek van de energietransitie en de gebouwde omgeving. Alle geïnteresseerden zijn welkom, maar voorkennis van de thematiek wordt verondersteld. Daardoor is dit event met name interessant voor experts en partijen met kennis en ervaring rond dit onderwerp. Thema’s die aan bod komen zijn: Energy in Buildings and Communities, Energy Efficient End-Use Equipment, Energy Storage, Heat Pumping Technologies, User-Centred Energy Systems en Smart Grids.

Meer informatie en aanmelden

Het volledige programma van de bijeenkomst is vindbaar op de website van Topsector Energie. Daar kunt u ook vinden hoe u zich kunt aanmelden voor dit online evenement. Een paar dagen voor het event ontvangt u een link om te kijken.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Locatie

Online

Organisatoren

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
TKI Urban Energy
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp