Laden Evenementen
6 december 2019 - 11:30 - 14:30
  • Dit evenement is voorbij.

Kamerledenbijeenkomst Artificial Intelligence

Bijeenkomst Eerste en Tweede Kamer

Kamerledenbijeenkomst Artificial Intelligence

The Economic Board organiseert op 6 december alweer de tiende bijeenkomst voor Eerste en Tweede Kamerleden. Thema van deze bijeenkomst is Artificial Intelligence. De verwachte impact van Artificial Intelligence (AI) is enorm en wordt zelfs al op gelijke hoogte gesteld met de uitvinding van vuur en elektriciteit.

De Radboud Universiteit is een van de landelijke koplopers op het gebied van Artificial Intelligence. De universiteit blinkt uit in human centered AI: toepassingen van AI waarbij de mens centraal staat. Dat doen zij samen met toonaangevende instellingen zoals het Radboudumc en bedrijven uit de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen. In deze regio zijn meer dan 200 bedrijven met AI bezig.

Tijdens de bijeenkomst informeren wij Eerste en Tweede Kamerleden over uitzonderlijke innovaties en ontwikkelingen rondom AI in de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen. Ook komt er aan bod welke bijdrage ‘Den Haag’ kan leveren aan deze ontwikkelingen. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door The Economic Board, in nauwe samenwerking met de Radboud Universiteit en het Radboudumc.

Let op: dit is een besloten bijeenkomst. Wilt u meer weten over onze bijeenkomsten voor Eerste en Tweede Kamerleden? Neem dan contact op met program manager Lobby Robert Smits.

Meer informatie over deze bijeenkomsten

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
6 december 2019
Tijd:
11:30 - 14:30
Evenement Categorieën:
, ,

Organisatoren

The Economic Board
Radboudumc
Radboud Universiteit

Locatie

Radboudumc Innovation Space
Geert Grooteplein Zuid
Nijmegen, 6525 GA Nederland
+ Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp