Laden Evenementen
10 november - 14 november
  • Dit evenement is voorbij.

InScience Filmfestival 2021

InScience Filmfestival

InScience Filmfestival 2021

Op 10 november staat een van de grootste wetenschapsfilmfestivals van Europa weer op het programma: InScience 2021. Het festival richt zich op het snijvlak tussen film, wetenschap en maatschappij. Tijdens het festival komen internationale topwetenschappers, filmmakers en publiek bij elkaar om nieuwe inzichten te delen.

InScience opent de wereld van de wetenschap voor verhalen te vertellen, voor verwondering te zorgen en debat te stimuleren. Het festival kiest met film als een toegankelijke kunstvorm om de dialoog tussen wetenschap, kunst en samenleving vormgeven. Met een kritisch debat over mogelijke werkelijkheden speelt InScience in op de belangstelling in de samenleving voor de wetenschap. Kennis en kunde leveren niet alleen een bijdrage aan ons welzijn, maar ook noodzakelijke voorwaarden voor het oplossen van belangrijke vraagstukken.

Meer informatie

Het filmfestival vertoont de beste wetenschapsfilms van het moment. Meer informatie over het programma, hoe u zich kunt aanmelden en wat het festival voor u of uw organisatie kan betekenen, kunt u vinden op de website van InScience.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Begin:
10 november
Einde:
14 november
Evenement Categorie:
Site:
https://www.insciencefestival.nl/nl/

Organisator

InScience
Site:
https://www.insciencefestival.nl/

Locatie

Lux Nijmegen
Mariënburg 38-39
Nijmegen, 6511 PS Nederland
+ Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp