Laden Evenementen
11 november 2020 - 15 november 2020
  • Dit evenement is voorbij.

InScience 2020

InScience 2020

InScience 2020

Het Inscience International Film Festival toont ieder jaar de beste wetenschapsfilms die dat jaar verschenen zijn. In 2020 vindt de zesde editie van het festival plaats van 11 tot en met 15 november. Het thema is Our future in the making.

Over InScience

Tijdens InScience 2020 komen internationale wetenschappers, filmmakers en publiek met elkaar in contact en krijgen zij de mogelijkheid om de nieuwste inzichten met elkaar te delen. Het festival richt zich op een breed publiek en bied onder andere een veelzijdig educatief programma. Daarnaast is er mogelijkheid om, in samenwerking met docenten, ook op maat gemaakte programma’s aan te bieden. Het festival zal dit jaar in verband met coronamaatregelen volledig online plaatsvinden.

Programma

Het programma bestaat uit de beste films op het gebied van wetenschap die het afgelopen jaar gemaakt zijn. Het filmprogramma kent drie competities: de NTR Kennis van Nu Award, de InScience Jury Award en de Student Jury Award. Daarnaast organiseert het festival een groot scala aan evenementen, zoals expertmeetings, lezingen, debatten en interactieve programma’s. Het programma van vorig jaar was een groot succes. Dat belooft veel goeds voor de komende editie.

Meer informatie

Er zijn verschillende evenementen, films en programma’s online bij te wonen tijdens het festival. De kosten daarvan kunnen verschillen. Kijk op de website voor meer informatie.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Begin:
11 november 2020
Einde:
15 november 2020
Evenement Categorieën:
, , , ,
Site:
https://www.insciencefestival.nl/nl/

Locatie

Online

Organisator

InScience
Site:
https://www.insciencefestival.nl/
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp