Laden Evenementen
23 november 2019 - 1 december 2019
  • Dit evenement is voorbij.

Handelsmissie naar Japan: Smart Food Innovations

Smart Food Innovations handelsmissie

Handelsmissie naar Japan: Smart Food Innovations

€5950

Van 23 november tot en met 1 december 2019 vindt de Smart Food Innovations handelsmissie naar Japan plaats. Deze handelsmissie is interessant als u actief bent in de Food-sector en de Japanse markt wil verkennen, of uw aanwezigheid daar wil uitbreiden.

Deze Smart Food Innovations handelsmissie is een goede gelegenheid om uw bedrijf of kennisinstelling te introduceren en uw marktkansen in Japan te verkennen. U kunt potentiële zakenpartners ontmoeten, uw internationale netwerk laten groeien, beter zicht krijgen op de marktkansen in Japan en uitwisseling van kennis vergroten van uw naamsbekendheid.

Kansen voor Nederland

Het Europees handelsverdrag met Japan (EPA) verlaagt drempels voor Nederlandse exporteurs van voedingsmiddelen, verse groenten, bloemen, fruit en vlees. In Japan, de derde economie van de wereld, wonen 126 miljoen welvarende mensen die hoge eisen stellen aan hun voedsel. De goede reputatie van de Nederlandse Food-sector én de toenemende vraag naar innovatieve producten bieden kansen voor Nederlandse ondernemers.

Nederlandse kennis en equipment kunnen een rol spelen in de modernisering van de Japanse agrifoodsector. Er is in Japan behoefte aan landbouwtechnologie en -machine: met name op het terrein van robotica, ICT automatisering en ketenmanagementsystemen. Ook zijn er kansen te vinden in de landbouwsector. Japan staat daarbinnen voor grote uitdagingen als: tekort aan arbeid, veel schakels in de keten, hoge kosten van input, geografische omstandigheden, wat zich uit in hoge voedselprijzen.

Geïnteresseerden voor de Smart Food Innovations handelsmissie

De handelsmissie is interessant voor R&D managers, CEO’s, CTO’s of business development managers van bedrijven of kennisinstellingen die actief zijn in de Food-sector. De missie staat open voor bedrijven uit heel Nederland, met een focus op Gelderland en Overijssel. De Smart Food Innovations handelsmissie wordt georganiseerd door OostNL in opdracht van de provincies Overijssel en Gelderland om de internationale handel te stimuleren.

Meer informatie en aanmelden
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Begin:
23 november 2019
Einde:
1 december 2019
Kosten:
€5950
Evenement Categorieën:
, , , , , ,
Site:
https://go4export.nl/nl/evenement/smartfoodjapan

Organisator

Oost NL
Site:
https://oostnl.nl

Locatie

Tokyo
Tokyo, Japan + Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp