Laden Evenementen
5 november
  • Dit evenement is voorbij.

Groene Vrijdag Nijmegen 2021

Groene-vrijdag-2021

Groene Vrijdag Nijmegen 2021

Vrijdag 5 november 2021 staat alweer de vierde editie van de Groene Vrijdag op het programma. Groene Vrijdag is in 2018 ontstaan als afsluiting van het Green Capital jaar en is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement. Het is een dag voor alle Nijmegenaren, met bijdragen van scholen, bedrijven, organisaties, vrijwilligers, gemeente én inwoners. Tijdens deze vierde editie worden er diverse activiteiten ondernomen: verder bouwen aan een bos, het maken van Groene Vrijdagsoep voor de Voedselbank, activiteiten van Operatie Steenbreek en Kleurrijk Groen en aan de slag gaan tijdens opschoon- en plantacties.

Momenteel is de organisatie van de Groene Vrijdag hard bezig om het programma voor deze speciale dag vol te plannen. Er zullen verschillende acties rond natuur, voedsel, energie, afval, mobiliteit en (sociale) duurzaamheid plaatsvinden. U kunt bijvoorbeeld denken aan boom- en andere plantacties, opruimacties, kledingruil, workshopt en rondleidingen.

Meer informatie

Het actuele programma en de mogelijkheid tot aanmelden voor activiteiten van de Groene Vrijdag zal vindbaar zijn op deze website.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
5 november
Evenement Categorieën:
,
Site:
www.nijmegen.nl/groenevrijdag

Organisator

Groene Vrijdag

Locatie

Nijmegen
Nijmegen, Gelderland Nederland + Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp