Laden Evenementen
28 september - 10:00 - 16:00
  • Dit evenement is voorbij.

German-Dutch Cross-Border Event Digital Health

Dutch-German Hydrogen Symposium, eiwittransitie in duitsland; German Business Week Wageningen; Vlaanderen NRW Energy Conferentie

German-Dutch Cross-Border Event Digital Health

Gratis

Eine Deutsche Version finden Sie hier.

Het German-Dutch Cross-Border Event Digital Health brengt 28 september ondernemers uit Nederland en Duitsland samen om synergie-effecten te identificeren. Beide landen hebben een gezamenlijke uitdaging als het gaat om de digitalisering in de gezondheidszorg. Nederland is momenteel koploper op dit gebied, terwijl er ook steeds meer innovatie oplossingen vanuit Duitsland komen.

Vanwege de toenemende vergrijzing en de stijgende zorgkosten moeten nationale gezondheidssystemen ingrijpend hervormd worden. De integratie van digitale zorgoplossingen speelt hierbij een belangrijke rol. De Duits-Nederlandse Handelskamer organiseert om die reden, in opdracht van het Duitse Ministerie van Economische Zaken, dit evenement. Expert, opdrachtgevers en aanbieders van eHealth kunnen op die manier oplossingen aandragen om met elkaar in gesprek te gaan.

Tijdens het evenement zal een delegatie van Duitse app- en softwareontwikkelaars zich aan u voorstellen. Het is mogelijk om virtueel één-op-één-gesprekken met hen te kunnen houden.

Meer informatie en aanmelden

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over het programma en kunt u een ticket reserveren. Registeren is gratis.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
28 september
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://www.dnhk.org/nl/evenementen/details/german-dutch-cross-border-event-digital-health

Locatie

Online

Organisator

DNHK
Site:
https://www.dnhk.org/
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp