Laden Evenementen
30 januari 2020 - 11:00 - 17:00
  • Dit evenement is voorbij.

Kick-Off European Week of Regions and Cities

Agrifood; energy storage and management solutions; randvoorwaardelijk cluster Lobby

Kick-Off European Week of Regions and Cities

In de aanloop naar de European Week of Regions and Cities, van 12 tot 15 oktober, vindt op donderdag 31 januari de Kick-Off meeting plaats. Na afloop van de meeting volgt een receptie bij de Europese Commissie. Interesse? Meld u dan vóór 22 januari aan.

European Week of Regions and Cities

De European Week of Regions and Cities is een jaarlijks terugkerend evenement. Vier dagen lang krijgen verschillende regio’s, inclusief onze eigen regio, de mogelijkheid zichzelf te laten zien. De groeicapaciteit, het werkaanbod, implementatie van het EU beleid en het belang van de regio voor het Europees bestuur vormen de rode draad. Tijdens deze editie van de European Week of Regions and Cities staan drie thema’s centraal:

  • Green Europe
  • Cohesion and Cooperation
  • Emopwering Citizens

Meer informatie

Aanmelden kan via deze link. In verband met de beperkte ruimte is er doen besluiten om per aanwezige organisatie maar één persoon toe te laten. Verder geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, dan kunt u gebruikmaken webstream of de meeting volgen via social media onder de hashtag #EURegionsWeek.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
30 januari 2020
Tijd:
11:00 - 17:00
Site:
https://europa.eu/regions-and-cities/_en

Organisator

Europese Unie
Site:
https://europa.eu/

Locatie

Brussel
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp