Laden Evenementen
27 januari 2020 - 1 februari 2020
  • Dit evenement is voorbij.

E-healthweek 2020: doet u mee?

Medical Device Regulation, healthcare, pitchevent; gezondheidsapps Axon webinar

E-healthweek 2020: doet u mee?

Van 27 januari tot en met 1 februari 2020 vindt de e-healthweek plaats. E-health is digitale ondersteuning in de zorg. Met die ondersteuning krijgt een patiënt meer inzicht in de gezondheid en eenvoudiger toegang tot zorg. Ontwikkelingen die de laatste jaren hebben plaatsgevonden op dit gebied zijn bijvoorbeeld beeldbellen met een zorgverlener, online een recept vernieuwen of sporten met een trainingsapp. E-health kan veel voor u betekenen. Toch is nog lang niet iedereen daarvan op de hoogte.

E-healthweek

E-healthweek vindt in 2020 voor de vierde keer plaats. De week wordt georganiseerd door ECP | Platform voor de InformatieSamenleving en een aantal hoofdpartners. Het doel van de campagne is om de kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg te vergroten. Samen willen zij zoveel mogelijk Nederlanders kennis laten maken met e-health en de mogelijkheden daarvan.

Organiseer zelf een activiteit!

Om e-health zoveel mogelijk draagvlak te geven en voor iedereen toepasbaar te maken, slaat de organisatie graag de handen ineen met iedereen die wil laten zien wat e-health is en hoe het werkt. Zoals (thuis)zorginstellingen, leveranciers, maatschappelijke initiatieven, onderwijsinstellingen, gemeenten, patiëntenplatforms en ouderenbonden door het hele land. Om e-health onder de aandacht te brengen worden er veel verschillende activiteiten georganiseerd. Van innovatielabs tot pop-upstores en van theatervoorstellingen tot workshops: alles is mogelijk tijdens de e-healthweek. Een idee aandragen kan hier.

Informatie

Net als voorgaande jaren is er een (digitaal) centraal punt ingericht voor de e-healthweek. De activiteiten variëren van communicatiemomenten en -middelen, gericht op bewustwording tot bijeenkomsten om kennis te delen. Deelnemende organisaties kunnen onder het logo van e-healthweek activiteiten organiseren die gericht zijn o hun eigen doelgroepen. Via het centrale punt kan iedereen kosteloos gebruikmaken van de uitingen van de e-healthweek.

Benieuwd naar e-healthweek 2019?

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Begin:
27 januari 2020
Einde:
1 februari 2020
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Site:
https://ehealthweek.net/

Organisator

ECP | Platform voor de InformatieSamenleving
Site:
https://ehealthweek.net/

Locatie

Nederland
Nederland + Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp