Laden Evenementen
11 september 2020 - 14:45 - 15:45
  • Dit evenement is voorbij.

Congrestival The Future of Us

CleanMobilEnergy; innovatielab, How2Finance, BT Event 2019, How2Finance; Generation-E, Duurzame Bedrijvenroute

Congrestival The Future of Us

Energietransitie en circulaire economie. Onderwerpen die met het oog op het klimaat steeds belangrijker worden. Het congrestival van Industriepark Kleefse Waard (IPKW) en Kiemt, The Future of Us, dat voor 15 mei was gepland is in verband met het coronavirus verplaatst naar vrijdag 11 september in de vorm van een online event.

De klimaatproblematiek dwingt ons goed na te denken over de toekomst. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat de gevolgen van de klimaatverandering beheersbaar blijven? Tijdens het congrestival The Future of Us ligt de focus op de toekomst. Een online event over de belangrijkste thema’s van nu: de energietransitie, circulaire economie en innoveren in coronatijd. Met diverse sprekers, netwerkmogelijkheden en vooral veel innovatie, energie en inspiratie.

Programma

Dagvoorzitter Raymond Reesink neemt bezoekers online mee naar de toekomst. Er komen interessante sprekers aan het woord, waaronder:

Meer informatie

Tickets zijn gratis. Het evenement vindt online plaats vanuit IPKW, het duurzaamste industrieterrein van Nederland. Tijdens het online event kun je vragen, opmerkingen en ideeën inbrengen via de chatfunctie en is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de netwerkcarrousel.

Meer informatie en aanmelden

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
11 september 2020
Tijd:
14:45 - 15:45
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-the-future-of-us-goes-digital-91894253185#tickets

Locatie

Online

Organisatoren

Industrie Park Kleefse Waard (IPKW)
Stichting Kiemt
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp