Laden Evenementen
29 januari 2020
  • Dit evenement is voorbij.

Combined Energy Conference 2020

Circulaire oogst, Energietransitie SEECE

Combined Energy Conference 2020

Op 29 januari vindt de derde Combined Energy Conference in Arnhem plaats. RVO organiseert de conferentie, in samenwerking met EnergyAgency.NRW, van Nordrhein-Westfalen. Tijdens de conferentie staat het bereiken van CO2-reductie in de sectoren energie en industrie via grensoverschrijdende projecten in Nederland centraal.

Conferentie 2020

De conferentie richt zich op de intensivering van grensoverschrijdende samenwerkingen tussen bedrijven en wetenschapsinstellingen. Het gaat daarbij om de termen van win-win situaties voor de energietransitie in de richting van gemeenschappelijke, internationale doelen. De conferentie biedt een platform voor gezamenlijke projecten en activiteiten in de regio’s. Zowel Eric Wiebes, de minister van Economische Zaken en Klimaat als Andreas Pinkwart, minister van Economische Zaken, Innovatie, Digitalisering en Energie, zullen tijdens de conferentie aanwezig zijn.

Programma

De belangrijkste onderwerpen dit jaar zijn waterstof, hernieuwbare energie en CO2-reductie. Het volledige programma volgt nog, maar zet 29 januari alvast in uw agenda. Meer informatie vindt u hier.

Deelname aan de conferentie is gratis.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
29 januari 2020
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
www.combined-energy.eu

Organisatoren

RVO
Ministerie van Economie, Innovatie, Digitalisering en Energie van Noordrijn-Westfalen

Locatie

Arnhem
Arnhem, Nederland + Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp