Laden Evenementen
11 december 2019 - 16:00 - 18:30
  • Dit evenement is voorbij.

Business Growth Circle 2020 | Briskr en NextOEM

Nijmeegse start-up Teamscope; Workshop Patent or Trade Secret

Business Growth Circle 2020 | Briskr en NextOEM

In 2019 vond de eerste editie van de Business Growth Circle in Nijmegen plaats. Op 23 januari volgend jaar start Business Growth Circle 2020. Briskr zich dan, samen met NextOEM opnieuw in om start-ups te helpen. Deze keer gaat het over de overgangsfase tussen start-up en scale-up. Interessant voor uw bedrijf?  Op 11 december 2019 vindt de eerste informatiebijeenkomst plaats.

Briskr & NextOEM

Wanneer een start-up de eerste fase doorgekomen is, draait het niet meer alleen over het ontwikkelen van innovatieve ideeën, maar ook om commercieel doorpakken en het uitbouwen van de organisatie. Hoe trekt u investeringen aan? Hoe maakt u scherpe keuzes? Hoe delegeert u taken? Hoe bepaalt u welk verkoopkanaal u het beste in kunt zetten? Tijdens de Business Growth Circle worden de antwoorden op deze vragen gezocht. Tijd voor volwassenheid van uw onderneming! Leiderschap en overtuigingskracht spelen een belangrijke rol en gestructureerd, strategisch plan is essentieel. Samen gaan we op zoek naar uw kracht en naar de punten waar nog aan gewerkt kan worden. NextOEM Business Growth Circles ondersteunt in de fase van start-up naar scale-up.

Programma

Het programma duurt een jaar. Gedurende het programma behandelen de organisatoren gerichte onderwerpen, zoals strategie, organisatieontwikkeling en leiderschap, financiën, marketing en verkoop behandeld. Alles gericht op uw bedrijf. Het in 2014 samen met Brainport Development ontwikkelde programma laat deelnemende ondernemers met (behulp van) elkaar een ontwikkel- en groeitraject doorlopen.

Er zijn zes contactdagen: één introductiedag en vijf bijeenkomsten van 14:00 tot 21:00 uur. In de tussentijd krijgt u de gelegenheid intensief aan de slag te gaan met de aangereikte materie en wordt u begeleid door professionele programmaleiders. Daarnaast krijgt u coaching waarbij er gebruik wordt gemaakt van online tools.

Zien we u op 11 december?

Op woensdag 11 december vindt er op Novio Tech Campus een voorlichtingsbijeenkomst plaats. Geïnteresseerde bedrijven zijn van harte welkom om zich door Briskr, de programmaleiding en eerdere deelnemers te laten informeren over de Business Growth Circle 2020.

Meer informatie

Deelname is gratis, aanmelden gewenst. Voordat u aan het programma begint, wordt er een scan gemaakt van uw ondernemersvaardigheden en het bedrijf. Op basis hiervan worden doelstellingen voor het programma bepaald. Het programma start op 23 januari 2020. Na afronding van het programma kunt u lid worden van de NextOEM community.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
11 december 2019
Tijd:
16:00 - 18:30
Evenement Categorie:
Site:
https://briskr.eu/events/invitation-start-new-season-nextoem-growth-circles/

Organisator

Briskr
Site:
https://briskr.eu/

Locatie

Novio Tech Campus, gebouw M
Transistorweg 5
Nijmegen, Nederland
+ Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp